Doen jullie mee met route2school?

De gemeente Dilbeek en de scholen in Dilbeek werken mee aan het project Route2School.
Via dit project willen we een grondige analyse laten maken van de verkeersveiligheid op schoolroutes en het verplaatsingsgedrag van leerlingen.
Hiervoor roepen we in de eerste plaats de hulp in van leerlingen, maar ook ouders, leerkrachten en politie worden betrokken.

Via Route2School krijgt u de mogelijkheid om mobiliteitsknelpunten op schoolroutes te melden, maar ook om mee na te denken over oplossingen.
We willen samen met jullie op zoek gaan naar goede oplossingen om de verkeersveiligheid van leerlingen te verbeteren.
Daarom ook deze warme oproep om deel te nemen aan dit project. Uw inbreng is namelijk zeer belangrijk om mee de verkeersveiligheid van de leerlingen te verbeteren!

 Voor het Route2School-project verzamelen we van  woensdag 15 maart 2017 t.e.m. woensdag 31 mei 2017 zoveel mogelijk data.
In een volgende stap volgt een grondige analyse van de verzamelde data die besproken wordt met de gemeente Dilbeek, politie en de scholen.
De resultaten van het project zullen uiteindelijk publiek meegedeeld worden, zodat iedereen ziet welke stappen we ondernemen om de verkeersveiligheid van de leerlingen te verbeteren. 

Meer info over het project: 

www.route2school.be

Snel aan de slag?

Hier vind je de handleiding.